City Car Stunt 4

Världen i City Car Stunt 4 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela City Car Stunt 4, ett av våra bästa bilspel!

Ta din snabba bil på en tur och vinn loppet i City Car Stunt 4! Stilla ditt behov av snabbhet nu i det här spännande racingspelet och utför spektakulära stunts i höga hastigheter och på några av de mest imponerande banorna du någonsin kommer att se.

Om du vill ge din bil en mer personlig touch kan du göra det med de olika anpassningsalternativen som står till ditt förfogande. Dessutom kan du låsa upp fler bilar ju fler diamanter du samlar in.

Med vacker 3D-grafik och intensiv musik är dessa banor några som du ständigt kommer att återvända till. För de stunder då segern är centimeter bort använder du din nitro och flyger förbi dina motståndare! Var bara försiktig, med stor hastighet kommer stort ansvar!

Njut av en fartfylld racer med City Car Stunt 4 på Hetaspel.se!

Liknande spel:

Gillade du City Car Stunt 4? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbilspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.