Conveyor Deli

Världen i Conveyor Deli är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Conveyor Deli, ett av våra bästa resturang spel!

Gör dig redo att servera mat och att servera den snabbt. I Conveyor Deli är dina kunder hungriga och din uppgift är att mata så många av dem så snabbt som möjligt. Människor är inte sig själva när de är hungriga, så se till att alltid ha ett kylskåp fullt av ingredienser och kasta dina kunder smörgåsar snabbt och korrekt för att se staplarna med pengar hopas.

Insatserna är höga i Conveyor Deli, eftersom en missnöjd kund inte bara reser sig upp och går eller ilsket vill prata med chefen, de lämnar en bomb på sin plats! I grund och botten ska du göra ditt bästa för att få dricks och inte en bomb, så är du redo att gå! Conveyor Deli är kanske ett av de få ställen där du inte vill ha en blomstrande verksamhet.

Njut av din tid i Conveyor Deli, ett roligt managementspel!

Liknande spel:

Gillade du Conveyor Deli? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårresturang spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.