Cooking Fast

Världen i Cooking Fast är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Cooking Fast, ett av våra bästa resturang spel!

Välkommen till den fräsande världen på Cooking Fast! Gör dig redo att bli den ultimata varmkorvskocken på Hetaspel.se och servera läckra kreationer till hungriga kunder i din alldeles egna matbil. I detta spännande matlagningsspel kommer kunderna att flockas till din skåpbil och ivrigt vänta på sina goda varmkorvar. Men här kommer utmaningen: du måste se till att din spis är upptagen med att grilla de perfekta korvarna samtidigt som du håller ett öga på varje kunds beställning. Det är en jongleringsakt av läckerheter!

Tänd din spis och låt de lockande dofterna fylla luften. Det fräsande ljudet av korv på grillen är musik i dina öron. Lyssna noga på dina kunders önskemål och montera deras drömkorvar med precision och snabbhet. Och när ditt företag växer, se till att du investerar i alla möjliga uppgraderingar som Cooking Fast erbjuder. Dessa kan verkligen snabba upp din matlagning, samt se till att dina varmkorvar alltid är klara i tid och så läckra som de kan vara!

Kunderna kommer ivrigt att närma sig din skåpbil, deras munnar vattnas i förväntan. Du måste hålla ett vakande öga på spisen och se till att korvarna är perfekt tillagade innan du placerar dem i de mjuka, fluffiga bullarna. Glöm inte att lägga på en härlig mängd olika pålägg, från syrlig ketchup och senap till krispig lök och krämig majonnäs. Varje kunds beställning är unik, så var uppmärksam och skapa deras drömkorv! Men kom ihåg att tiden är avgörande! Varje sekund räknas på Cooking Fast. Dina kunder är hungriga och de kommer inte att vänta för evigt. Var snabb och effektiv när du monterar och serverar varmkorvarna, så att varje kund får sin rykande heta skapelse precis i tid. Ju fler nöjda kunder du har, desto högre kommer ditt rykte att stiga och desto fler varmkorvskonnässörer kommer att flockas till din food truck! Se till att varje kund blir serverad i tid och se hur deras ansikten lyser upp av förtjusning när de tar den första munsbiten.

Så ta på dig förklädet, greppa tången och gör dig redo att skapa varmkorvsmästerverk som får dina kunders smaklökar att dansa av glädje. Med dina kulinariska färdigheter och en gnutta kreativitet kommer du att bli den regerande varmkorvskocken i stan när du spelar Cooking Fast på Hetaspel.se!

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att interagera med spisen och andra köksredskap och spelelement. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på dessa element istället.

Spela andra spel från Cooking Fast-serien:

  1. Cooking Fast 3: Ribs and Pancakes
  2. Cooking Fast Halloween
  3. Cooking Fast 4 Steak

Liknande spel:

Gillade du Cooking Fast? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårresturang spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.