Penguin Cafe

Världen i Penguin Cafe är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Penguin Cafe, ett av våra bästa resturang spel!

Hjälp Berta, den vänliga pingvinen från Penguin Cafe, att sköta och driva sitt kafé i den arktiska regionens djupa kyla. Med roliga och intressanta karaktärer som besöker ditt café, från isbjörnar, valrossar och andra majestätiska varelser, finns det aldrig en tråkig stund i detta land. Och Berta kommer att behöva all hjälp hon kan få, eftersom förhållandena i denna region är hårda, och att bo på ett isberg kan komplicera saker och ting.

Varje ny dag ger nya kunder till din butik och varje ny dag ger nya utmaningar. Varje kund har sina egna unika krav, och en snabb service garanterar nästan alltid en generös dricks. Och se till att du inte gör något misstag när du serverar beställningen, för du vill inte slänga mat eller dryck i soporna.

Varje ny kund som passerar din dörr behöver en plats att sitta på, så du måste se till att du väljer ut dem och även en ledig plats vid bordet. Därefter måste du ta emot deras beställning, gå till baren och hämta rätt beställning för kunden och servera den till dem. När de är klara kommer du att tjäna några guldmynt, beroende på vilken service du har tillhandahållit. Varje dag har du ett visst mål att uppnå, så gör ditt bästa för att nå det om du vill att ditt café ska överleva.

Ge dig ut på en spännande resa i Arktis tillsammans med de roliga karaktärerna från Penguin Cafe när du spelar på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att interagera med spelelementen, till exempel genom att trycka på UI-knappar eller matvaror och kunder. Om du spelar från en mobil enhet trycker du istället på skärmen där dessa element finns.

Liknande spel:

Gillade du Penguin Cafe? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårresturang spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.