Crush Master Farmland

Världen i Crush Master Farmland är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Crush Master Farmland, ett av våra bästa matcha 3 spel!

Gör dig redo att se stora mängder läckra frukter när du spelar Crush Master Farmland, men se till att spela efter att du har ätit, för annars blir det svårt att fokusera på spelet. I Crush Master Farmland måste du klicka på grupper av frukter för att ta bort dem från skärmen, i en underbar explosion av söta godsaker.

Varje gång en grupp frukter avlägsnas från skärmen faller en ny stapel av dem på deras plats. Du måste ta hänsyn till detta eftersom du kan anpassa din strategi därefter, och om du är försiktig kan du ta bort enorma staplar av frukter med ett enda klick. Och förutom en bra strategi kan du också använda användbara föremål för att hjälpa dig att rensa bordet.

Förbered dig på att upptäcka fruktstaplarna när du spelar Crush Master Farmland på Hetaspel.se och ha kul.

Hur man spelar

Välj, antingen med musen eller genom att trycka på skärmen, staplar av frukter för att ta bort dem från skärmen. Tjäna höga poäng genom att ta bort stora mängder frukter på en gång.

Liknande spel:

Gillade du Crush Master Farmland? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatcha 3 spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.