Delicious - Emily's Home Sweet Home

Världen i Delicious - Emily's Home Sweet Home är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Delicious - Emily's Home Sweet Home, ett av våra bästa mat spel emily!

Att flytta in i ett nytt hus är ett stort steg för alla, och detta är inte annorlunda för Emily, den vänliga karaktären från spelet Delicious - Emily's Home Sweet Home på Hetaspel.se. Tillsammans med henne ska du bygga hennes drömhus och övervinna alla möjliga intressanta utmaningar som kommer med att inrätta ett nytt hem. Och Delicious - Emily's Home Sweet Home är något av ett äventyr, och först måste du samla in pengar för att bygga upp ditt drömhus. För att samla ihop pengar har Emily och hennes lojala vänner bestämt sig för att det bästa sättet att få extra pengar är att starta en insamling, så spelet börjar med att du organiserar ditt stånd, väntar på kunder och säljer alla sorters läckra godsaker till dina kunder.

Till en början är de beställningar som måste uppfyllas ganska lätta att utföra, men efter ett tag börjar folk höra talas om den fantastiska insamling som du håller på att organisera, och fler och fler människor kommer att strömma till ditt ställe. Även om det kan verka överväldigande är det positiva att fler kunder innebär att du snabbare får mer pengar till ditt drömhus. Som tur är har du också Patrick som kan hjälpa dig att guida dig genom alla steg i samband med att du organiserar denna insamling, som ser till att allt går smidigt och att både dina kunder och du är nöjda. Vissa kunder kommer att komma till disken, medan andra kommer att sitta vid bordet och vänta på att du ska uppfylla deras beställning. Detta kan medföra lite extra komplexitet, eftersom du inte kan klona dig själv, så du måste ständigt gå från ett ställe till ett annat. Lägg till det faktum att du måste städa bordet efter att du har en kund, och saker och ting kan bli intensiva ganska snabbt. Men oroa dig inte, saker och ting börjar långsamt i Delicious - Emily's Home Sweet Home, och du kommer att ha gott om tid att vänja dig vid dina uppgifter och du kommer att bli mycket bättre på att organisera ditt schema och dina kunder.

Hjälp Emily att samla in pengar för att bygga sitt drömhus när du spelar Delicious - Emily's Home Sweet Home på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja föremålen på skärmen och interagera med dina kunder. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället.

Liknande spel:

Gillade du Delicious - Emily's Home Sweet Home? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmat spel emily-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.