Delicious - Emily's New Beginning

Världen i Delicious - Emily's New Beginning är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Delicious - Emily's New Beginning, ett av våra bästa mat spel emily!

Börja en ny resa i ditt liv som restaurangchef och följ med Emily när du spelar Delicious - Emily's New Beginning på Hetaspel.se. Som restaurangägare måste du göra allt på Delicious - Emily's New Beginning: från att ta emot kundernas beställningar till att städa borden, förbereda deras beställningar, städa borden och arbeta i kassan. Även om det kan bli överväldigande ibland blir du snart bättre och bättre på att hantera de olika uppgifterna som du måste utföra. Och du måste få grepp om saker och ting hellre förr än senare, för på nolltid kommer kunderna att höra talas om din restaurangs rykte och de kommer att börja strömma in till ditt ställe.

Medan du i början måste servera enkla beställningar, som att förbereda en kopp kaffe eller leverera några munkar, måste du efter ett tag noggrant förbereda hamburgare och alla möjliga andra komplexa rätter. Mer komplexa beställningar innebär också att sättet du tänker på dina beställningar förändras, eftersom du förutom att servera rätt beställning också måste göra det i tid. En kund lämnar de mest generösa dricksen efter att de fått en korrekt, men också snabb service på Delicious - Emily's New Beginning.

Förvalta din restaurang och hjälp Emily i hennes nystart när du spelar Delicious - Emily's New Beginning på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja de spelelement som du vill interagera med. Om du spelar från en mobil enhet trycker du istället på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Delicious - Emily's New Beginning? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmat spel emily-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.