Design My Pleated Skirt

Världen i Design My Pleated Skirt är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Design My Pleated Skirt, ett av våra bästa klä på spel!

Gör dig redo att omfamna säsongens mest populära trend, plisserade kjolar! Mini, midi och maxi stilar, eleganta svarta kjolar, djärva leopardmönster, söta skotska skolkläder eller små vita sportkläder - det finns en plisserad kjol som passar för varje tillfälle. Du kommer inte bara att hjälpa flickorna att utforska en enorm samling plisserade kjolar och hitta matchande toppar, jackor och accessoarer, utan du kommer också att delta i en rolig workshop i vår skräddarsydda ateljé och designa din drömplisserade kjol! Du kan bestämma längden och färgen på kjolen, välja olika mönster som t.ex. tartan eller blommor och till och med komplettera den med bälten. Vänta inte längre och börja designa!

Liknande spel:

Gillade du Design My Pleated Skirt? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.