Design My Tutu Skirt

Världen i Design My Tutu Skirt är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Design My Tutu Skirt, ett av våra bästa klä på spel!

Vad kan vara mer feminint och sött än en tutukjol? Denna enkla men ändå så eleganta klädesplagg är det perfekta alternativet för alla möjliga tillfällen! Du kan bära den på bröllop, på balen eller casual matchad med en randig skjorta och en kort jacka! Att designa en tutukjol har aldrig varit enklare, och du kan nu hjälpa dessa prinsessor att skapa sina drömkjolar! Du hittar allt du behöver i våra verkstäder, till exempel olika tutustyger, volanger, färgpaletter och dekorativa element som ska appliceras på kjolen. När du har designat en kjol kan du kolla i garderoben för att hitta de bästa topparna och tillbehören och bygga en komplett och sagolik tutukjolelook!

Liknande spel:

Gillade du Design My Tutu Skirt? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.