Doctor Acorn 2

Världen i Doctor Acorn 2 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Doctor Acorn 2, ett av våra bästa pusselspel!

Gör dig redo för en ny spännande eskapad med den älskade Doctor Acorn i ett spännande fysikaliskt pusseläventyr på Hetaspel.se. I detta fängslande spel är du på uppdrag att hjälpa Doktor Ekollon att återfå sin förlorade lampa, som utan förvarning blåstes ut genom fönstret av en elak ekorre. Din uppgift är att guida den gode doktorn säkert genom 10 invecklade och utmanande nivåer fyllda med en mängd olika hinder och pussel att lösa i Doctor Acorn 2. När du tar dig igenom nivåerna kommer du att stöta på en mängd engagerande utmaningar. Du måste överlista fåglar, aktivera fläktar, navigera bland irriterande bin och samla glittrande stjärnor längs vägen. Doktorn förlitar sig på din intelligens och problemlösningsförmåga för att övervinna dessa hinder och se till att han når utgången framgångsrikt. Varje nivå är ett unikt test av din förmåga att lösa fysikaliska pussel och utlovar en stimulerande upplevelse som är lika underhållande som den är mentalt engagerande.

Spelets mål är att slutföra alla 10 nivåer med ett triumferande trestjärnigt betyg. Det är en bedrift som kommer att testa ditt strategiska tänkande och din beslutsamhet. Doctor Acorns resa är både äventyrlig och visuellt tilltalande i Doctor Acorn 2, vilket gör det till ett spel som är både intellektuellt stimulerande och konstnärligt förtjusande.

Så, är du redo för utmaningen? Doktor Acorn väntar ivrigt på din hjälp på denna spännande resa i Doctor Acorn 2, och möjligheten att följa med honom på ett äventyr fyllt av fysikbaserade pussel. Häng med på det roliga, ge dig ut på detta hjärngympande äventyr och hjälp vår motståndskraftige hjälte att hitta sin borttappade lampa. Låt oss se om du kan nå utgången och erövra alla 10 nivåer med en triumferande trestjärnig prestation på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att interagera med elementen i spelet och lösa utmaningarna. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen istället.

Liknande spel:

Gillade du Doctor Acorn 2? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpusselspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.