Downhill Chill

Världen i Downhill Chill är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Downhill Chill, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Ta på dig skidutrustningen och ge dig ut i de snöiga backarna på Downhill Chill och gör dig redo att ha kul genom att navigera till botten, där mållinjen ligger. Använd musen för att flytta skidåkaren till vänster och höger och se till att du inte stöter på några hinder på vägen ner.

Med 200 utmanande nivåer kommer Downhill Chill garanterat att ge dig mycket roligt, särskilt om du gillar den underbara sporten skidåkning. Och om du inte är bekant med denna populära vintersport kanske Downhill Chill gör dig tillräckligt nyfiken för att du ska vilja prova på det.

Med vacker 3D-grafik och ett spel som är lätt att lära sig är Downhill Chill en fröjd att spela. Spela det på Hetaspel.se och se hur många lopp du kan slutföra.

Liknande spel:

Gillade du Downhill Chill? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.