Tiny Fishing

Världen i Tiny Fishing är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Tiny Fishing, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Förbered dig på ett roligt fiske när du spelar på Hetaspel.se och reser till sjön full av fiskar i världen av Tiny Fishing, ett roligt spel där du måste fånga så många fiskar som möjligt för att få poäng och uppgraderingar, som du sedan kan använda för att få fler fiskar.

Spelet är enkelt och du behöver bara noggrant tajma när du vill kasta kroken i vattnet, och sedan måste du navigera kroken och fånga så många fiskar du kan, tills din krok kommer tillbaka. Ju fler poäng du får, desto fler förbättringar kan du skaffa dig, som hjälper dig i ditt äventyr. Dessa uppgraderingar sträcker sig från bättre utrustning till att få mer tid innan kroken kommer tillbaka.

Fånga så många fiskar som möjligt när du spelar Tiny Fishing och ha mycket roligt!

Liknande spel:

Gillade du Tiny Fishing? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.