Dot Rush

Världen i Dot Rush är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Dot Rush, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Testa dina reflexer och se till att din hand-ögonkoordination är redo för den ultimata utmaningen när du spelar Dot Rush, ett roligt och snabbt spel som du kan spela när som helst på Hetaspel.se.

I Dot Rush måste du avleda de röda och blå bollarna som kommer mot strukturen som är placerad i mitten av skärmen. För att kunna avleda dem måste du se till att de bollar som kolliderar är av samma färg. Om du klickar på skärmen kommer bollarna att byta position. Detta ständiga byte av positioner kommer att se till att du får så höga poäng som möjligt.

Även om spelet kan verka bedrägligt enkelt, kan det bli svårare ju mer du spelar, och ett enda felsteg innebär att du måste starta om nivån.

Få höga poäng i Dot Rush och ha kul när du spelar på Hetaspel.se.

Liknande spel:

Gillade du Dot Rush? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.