Pirate Treasure Hook

Världen i Pirate Treasure Hook är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Pirate Treasure Hook, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Bli en mästare på gripkroken när du spelar Pirate Treasure Hook på Hetaspel.se. Havet är fullt av skatter och en pirat är alltid på jakt efter att fylla sina kassakistor med havets rikedomar, men för att få en stor belöning måste du se till att ditt mål är redo att fånga alla glittriga skattkistor.

För att bli den rikaste piraten som havet i Pirate Treasure Hook någonsin har sett måste du lära dig när det är bäst att skjuta kroken mot havets skatter. Ditt mål är att ta de mest värdefulla föremålen du ser, särskilt eftersom du har begränsad tid att fånga dem alla.

Och tro inte att allt guld går till spillo! Du kan köpa massor av specialföremål från butiken, som finns tillgänglig när du har avslutat en nivå. Saker som bomber, som sprängs när du vill.

Se till att du väljer dina skott med omsorg, för när du väl har skjutit din gripkrok finns det ingen återvändo, och du vill inte slösa dyrbara sekunder på att få ombord på ditt skepp något som inte är alltför värdefullt.

Klarar du alla nivåer och blir den rikaste piraten som haven någonsin har sett när du spelar Pirate Treasure Hook på Hetaspel.se.

Liknande spel:

Gillade du Pirate Treasure Hook? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.