Ducklings.io

Världen i Ducklings.io är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Ducklings.io, ett av våra bästa djur spel!

Är du trött på samma .io-spel? Varför inte prova något nytt och spännande? Prova Ducklings.io, ett nytt och fräscht sätt att se på .io-genren, där målet inte är att krossa dina motståndare. Det är faktiskt ett ganska fredligt mål. Det du måste göra är att samla ihop söta ankungar och ta dem tillbaka till din lilla frid i paradiset, till ditt bo.

Utmaningen kommer från det faktum att det finns många fiskar i havet. Och med fiskar menar vi andra spelare som har samma mål som du. Vi slår vad om att det är på grund av ankarnas sötma, de kan bara inte motstå att samla så många som möjligt! Förutom spelarens fiender måste du också hålla utkik efter segelbåtar och roddbåtar, som kommer att stoppa dig i ditt spår! Ju fler ankungar du samlar, desto fler hattar och etapper låser du upp.

Kom med i flerspelarglädjen och spela Ducklings.io på Hetaspel.se!

Liknande spel:

Gillade du Ducklings.io? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdjur spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.