Square Bird

Världen i Square Bird är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Square Bird, ett av våra bästa djur spel!

Prova nu det roliga 2D-plattformsspelet Square Bird, som är ett sidscrollande 2D-plattformsspel. Styr fågeln för att bygga ett torn av fyrkantiga ägg för att ta dig över plattformar och undvika faror.

Kontrollen är lätt-lämplig kan vara: du behöver bara klicka eller trycka på skärmen, och det får fågeln att snabbt plantera ägg, vilket i princip gör en instantisk plattform. När du gör framsteg får du också pengar för dina problem, och du kan använda dem för att köpa nya skinn och nivåer. Om det blir särskilt svårt kan du gå in i feberläge, vilket får fågeln att skjuta projektiler som förstör blocken framför dig.

Sätt dina färdigheter på prov och flyg till de högsta poängen i Square Bird!

Liknande spel:

Gillade du Square Bird? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdjur spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.