Penguin Diner 2

Världen i Penguin Diner 2 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Penguin Diner 2, ett av våra bästa djur spel!

Följ med Penny i det spännande nästa steget i hennes strävan efter att få tillbaka god mat i sin hemstad i Penguin Diner 2. I det första spelet såg du Penny hitta hem från sin farliga Antarktisresa och nu får du se henne växa som en framgångsrik restaurangägare. Förvalta din restaurang genom att placera dina kunder, ta emot deras beställning, leverera maten och städa, och bli nummer ett och ge glädje och mat till dina kunder.

Du kan spela dig igenom fyra spännande matställen och få in massor av häftiga uppgraderingar till din restaurang. Se till att klä dig lämpligt och välj den bästa klädseln som Penny ska hälsa på sina kunder med och ha kul med den härliga serietidningsbaserade handlingen i Penguin Diner 2!

Spela andra spel från Penguin Diner-serien:

  1. Penguin Diner

Liknande spel:

Gillade du Penguin Diner 2? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdjur spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.