Wiggle

Världen i Wiggle är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Wiggle, ett av våra bästa djur spel!

I Wiggle är du ett sött litet ryggradslöst djur som försöker fly från den överhängande faran av en stor översvämning. Du måste täcka så mycket avstånd som möjligt, samtidigt som du håller ett öga på de många farliga hindren på din väg. Håll dig borta från saker som kommer att sakta ner din framfart, så att stöta in i väggar eller de luddiga blå varelserna är ett stort nej, även om de kanske är otroligt söta och bara vill ha en kram. Ibland hakar de blå kompisarna på dig, så för att bli av med dem måste du snabbt använda en ramp eller släppa dem i hålen. Men var försiktig med det sista, du vill inte följa med dem in själv!

Det finns dock hjälpsamma föremål på vägen, så se till att samla rosa eller regnbågsfärgade prickar för att återhämta din uthållighet. Ta en sköld för att skydda dig själv i några dyrbara sekunder, dribbla en fotboll och plocka upp mynt, magneter eller boosts för att ytterligare hjälpa dig i din galna kamp för överlevnad! Allting måste få ett slut och översvämningen kan så småningom komma ikapp dig, men du kan fortfarande springa för ditt liv och få högsta poäng i det roliga spelet Wiggle!

Liknande spel:

Gillade du Wiggle? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdjur spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.