Dust Off My Summer Bike

Världen i Dust Off My Summer Bike är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Dust Off My Summer Bike, ett av våra bästa klä på spel!

Vad är trevligare än en cykeltur i parken på sommaren? Men innan du tar en tur med cykeln måste den kontrolleras och rengöras, särskilt efter att ha stått oanvänd i garaget i så många månader. Att göra cykeln redo kan vara en lång men rolig process. De här prinsessorna lär dig allt du behöver veta! Kontrollera hjulen och sätet, tvätta bort damm och smuts och anpassa cykeln! Det finns många typer av färg, tryck och tillbehör som du kan använda. När cyklarna är klara kan du hjälpa prinsessorna att sminka sig fint och sommaraktigt och välja en söt outfit från deras garderob!

Liknande spel:

Gillade du Dust Off My Summer Bike? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.