Element Balls

Världen i Element Balls är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Element Balls, ett av våra bästa arkadspel!

Håll bollen i rullning i Element Balls, ett roligt och enkelt 3D-spelet. Som en rullande boll måste du alltid vara i rörelse, och för att uppnå det måste du se till att du bara kolliderar med element på skärmen som är av samma typ som du. Vatten kan bara träffa vatten, eld bara eld, luft bara luft och jord kan bara kollidera med jord. Om du blandar ihop dem måste du starta om nivån.

Var alltid försiktig eftersom nästa nivå med största sannolikhet kommer att ge dig ett nytt element att arbeta med. Skapa en sköld som ger dig en buffertzon av ditt eget element, vilket garanterar säkerhet under hela nivån.

Bli en mästare på de fyra elementen på Hetaspel.se med Element Balls!

Liknande spel:

Gillade du Element Balls? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.