Football Killer

Världen i Football Killer är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Football Killer, ett av våra bästa fotbollsspel!

Fotboll är en sport som många älskar och är ett av de mest populära lagspelen på planeten. Football Killer tar fotbollsformeln och gör ett intressant pusselspel av den. Genom en mängd olika nivåer måste du använda dina sparkkunskaper för att antingen träffa alla spelare på skärmen eller placera bollen i mål. Eller kanske en kombination av båda. Vissa nivåer introducerar även olika hinder som antingen kan hjälpa eller hindra din utveckling. Med saker som dödliga spikar eller enorma bollar gjorda av cement måste du tänka snabbt för att ta dig vidare till nästa steg.

Och samtidigt som du behärskar konsten att sparka exakt tränar du också din rumsliga medvetenhet, eftersom du måste planera din bana korrekt om du vill klara av nivån. Och förvänta dig inte att få se samma utmaningar om och om igen, för Football Killer kommer ständigt att komma med nya och intressanta nivåer som du måste lösa.

Spela fotboll som aldrig förr på Hetaspel.se och försök avsluta alla nivåer från Football Killer.

Liknande spel:

Gillade du Football Killer? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfotbollsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.