World Cup Penalty

Världen i World Cup Penalty är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela World Cup Penalty, ett av våra bästa fotbollsspel!

Straffsparkar är en av de mest spännande delarna av fotbollen och när en match når det här stadiet är alla på hugget. Få en glimt av den spänning som fotbollsspelare ofta upplever med hjälp av Hetaspel.se och World Cup Penalty, ett spännande fotbollsspel där straffar är huvudnumret.

I World Cup Penalty får du gå in i målvaktens och anfallarens skor, så du får uppleva straffar ur båda perspektiven. Båda kräver mycket skicklighet, men också tur. Att vara målvakt kommer definitivt att sätta dina reflexer på prov mer än att spela som anfallare, medan när du har till uppgift att göra mål måste du sätta din tilltro till tur, men också till strategi.

Gör så många mål som möjligt på Hetaspel.se och ha kul!

Liknande spel:

Gillade du World Cup Penalty? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfotbollsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.