FroYo Bar

Världen i FroYo Bar är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela FroYo Bar, ett av våra bästa hjärnspel!

Bli en mästare i att tillaga desserter med FroYo Bar, ett roligt managementspel där du måste bygga upp ditt frozen yoghurt-imperium från grunden. Som i alla begynnelser börjar du smått, med bara en liten vagn vid stranden, men sakta kommer du att se att din verksamhet expanderar och förbättras, särskilt när du använder dina surt förvärvade pengar för att köpa uppgraderingar.

Att bli framgångsrik är en kombination av tålamod och snabbhet, eftersom du måste förbereda kundernas beställningar enligt strikta recept, där rätt ingredienser och timing är avgörande. Om du tar för lång tid på dig eller strular till beställningarna kanske kunderna inte kommer att återvända till ditt företag.

Starta din karriär som chef med hjälp av Hetaspel.se och FroYo Bar!

Liknande spel:

Gillade du FroYo Bar? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.