Funny Cooking Camp

Världen i Funny Cooking Camp är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Funny Cooking Camp, ett av våra bästa matlagningsspel!

Matlagning utomhus har alltid varit en bra aktivitet! Men mössen börjar bli hungriga. Funny Cooking Camp är ett simuleringsspel där du lagar mat i ett musläger. Hjälp våra musvänner att bygga en lerugn, förbered grillen och samla ingredienser till de läckra måltiderna som de ska servera till lunch. När du har alla nödvändiga ingredienser börjar du göra välsmakande pizzor som mössen kommer att njuta av på nolltid. Du har ett antal färska toppings att välja mellan! Är du redo att kombinera två av de roligaste aktiviteterna: matlagning och camping? Njut av det här roliga campingspelet!

Liknande spel:

Gillade du Funny Cooking Camp? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatlagningsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.