Michelin Star Chef

Världen i Michelin Star Chef är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Michelin Star Chef, ett av våra bästa matlagningsspel!

Lär dig av de bästa och bli en elitkock! Tjäna dina Michelinstjärnor genom att slutföra varje steg som krävs för att skapa en utsökt och komplett meny!

Börja med förrätten och placera ingredienserna i rätt ordning för den godaste grillpinnen! Överraska dina gäster med den godaste soppan. Hacka grönsakerna i den perfekta formen och håll ögonen på spisen för Michelin-stjärnig matlagning! Nästa steg är huvudrätten! Följ instruktionerna noggrant och visa dem att en ny elitkock är på väg att laga mat på världens mest kända restauranger.

Avsluta matlagningsaktiviteten med den godaste och läckraste efterrätten någonsin! Få dem att njuta av varje sked och gör dig redo för nya kulinariska upplevelser som bara finns här! Massor av nya matlagningsspel väntar på dig för din dagliga lektid!

Liknande spel:

Gillade du Michelin Star Chef? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatlagningsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.