Funny Faces

Världen i Funny Faces är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Funny Faces, ett av våra bästa hjärnspel!

Testa ditt minne i ett roligt spel där du ska komma ihåg ett ansikte och sedan återskapa det så gott du kan. Även om det kanske låter enkelt till en början kommer du snabbt att se att det kan bli ganska svårt att få alla små detaljer rätt. Och detaljerna är oftast det som ger ett ansikte mest personlighet, så förhoppningsvis kommer Funny Faces att göra dig bättre på att känna igen och komma ihåg dem.

När du har några minuter över är Funny Faces alltid ett bra alternativ för dig. Det roliga och glada temat kommer att ge dig ett leende på läpparna, och eftersom ansiktena blir mer komplexa och har fler detaljer att komma ihåg kommer det säkert att erbjuda dig en utmaning under lång tid framöver.

Sätt ditt minne på prov när du besöker Hetaspel.se med hjälp av Funny Faces!

Liknande spel:

Gillade du Funny Faces? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.