Mine Sweeper

Världen i Mine Sweeper är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Mine Sweeper, ett av våra bästa hjärnspel!

Hetaspel.se ger dig klassiska spel, och Mine Sweeper är så klassiskt som det bara går att få. Njut av denna nya utgåva som för in detta älskade spel i modern tid, med förbättrad grafik och ljud, men med samma spelupplägg som du känner till och älskar.

I Mine Sweeper är din uppgift en farlig uppgift, och det är att rensa brädet från minor. Du måste använda din kunskap om spelet och ditt minne för att uppnå detta. Och naturligtvis behöver du också lite tur. Om du rensar en bricka och den har en siffra på sig, visar den hur nära en mina ligger den. Gör vad du kan för att undvika att trampa på en mina.

Spela ett roligt klassiskt spel på Hetaspel.se och rensa minorna!

Liknande spel:

Gillade du Mine Sweeper? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.