Word Finder

Världen i Word Finder är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Word Finder, ett av våra bästa hjärnspel!

Om det är naturligt för dig att hitta ord utmanar Hetaspel.se dig på Word Finder, där målet är att hitta så många ord som möjligt med hjälp av bokstäverna på tavlan.

Uppgiften kan verka lätt till en början, men när du ser alla bokstäverna placeras på bordet till synes slumpmässigt, kommer du snart att inse att det inte är så lätt som det först verkade och du kanske känner dig frestad att ta fram ordboken. Word Finder testar inte bara ditt ordförråd, utan också ditt tålamod. Medan du skannar av bokstäverna kan du hitta möjliga ord som du kanske bara inte känner till ännu. Och det är det fina med Word Finder, för du kan ha roligt och lära dig nya ord!

Lär dig nya ord med hjälp av Hetaspel.se när du provar Word Finder!

Liknande spel:

Gillade du Word Finder? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.