Gladiator True Story

Världen i Gladiator True Story är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Gladiator True Story, ett av våra bästa actionspel!

Gå in på arenan på Gladiator True Story och förbered dig på intensiva 1v1-strider mot massor av gladiatorer när du spelar på Hetaspel.se. I Gladiator True Story måste du behärska konsten att anfalla och försvara dig om du vill överleva de inkommande vågorna av fiender. Ju mer du lyckas överleva, desto mer kan du nivåuppgradera din rustning och dina vapen, vilket kommer att hjälpa dig att överleva längre. Och du kommer att behöva all hjälp du kan få, för fienderna blir allt starkare i de senare nivåerna och dina reflexer och färdigheter kanske inte räcker för att besegra dem, du behöver den extra skadan som den uppgraderade utrustningen ger dig.

Med sin detaljerade 3D-grafik får du en bra överblick över arenan, och du kommer att kunna kombinera anfall och försvar skickligt för att ta dig in och ut ur striderna. Att veta när du ska attackera och när du ska dra dig tillbaka är avgörande för din överlevnad. Som tur är kan du enkelt växla mellan dessa två lägen med en knapptryckning, och du kan svinga eller få upp din sköld på nolltid! Gladiatorstrider är kända genom historien som en av de mest intensiva formerna av strider som världen har känt till, och Gladiator True Story ger dig en försmak av hur intensiva dessa strider kan bli.

Kämpa dig till seger när du spelar Gladiator True Story på Hetaspel.se och se hur många fiender du kan besegra.

Hur man spelar

Använd WASD- eller piltangenterna för att flytta din karaktär. Tryck på vänster musknapp eller Z-tangenten för att attackera, eller tryck på X-tangenten eller höger musknapp för att höja din sköld och försvara dig. Om du håller dessa knappar nedtryckta får du tillgång till en laddad attack.

Liknande spel:

Gillade du Gladiator True Story? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våractionspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC