Prison Rampage

Världen i Prison Rampage är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Prison Rampage, ett av våra bästa actionspel!

Fängelset är känt för att vara en ganska kaotisk plats, men Prison Rampage tar det till en helt annan nivå. I det här spelet måste du överleva otaliga vågor av angripare som ständigt attackerar dig och som inte slutar förrän de har eliminerat dig. För att överleva den obevekliga anstormningen av fiender måste du förlita dig på dina akrobatiska förmågor och ditt vapen. Varje gång du hoppar runt attackerar du också, och detta skapar en slags balett, en dans med dina fiender, där ett felsteg innebär kan innebära en snabb omstart av nivån.

För att göra det hela ännu svårare (och intressantare) kastar Prison Rampage alla möjliga olika fiender på dig, var och en med sin egen unika uppsättning förmågor: en del är väldigt snabba, en del hoppar i tidsbestämda intervaller, vilket kräver att du skjuter i exakta ögonblick om du vill träffa dem, och en del har mycket hälsa. En sak är säker: du måste snabbt anpassa dig till var och en av dem om du vill överleva de intensiva rundorna som Prison Rampage har att erbjuda. Som tur är släpper varje besegrad fiende en viss mängd mynt som du kan använda för att uppgradera dina färdigheter, vilket kommer att hjälpa dig att överleva. Från att få mer hälsa, vilket gör dig mer tålig och kan uthärda fler träffar, till att få bättre vapen, är dessa uppgraderingar nyckeln få till de senare nivåerna.

Överlev den kommande anstormningen av fiender när du spelar Prison Rampage på Hetaspel.se.

Hur man spelar

För att hoppa och skjuta i vänster eller höger riktning måste du antingen trycka på vänster eller höger pil eller klicka på vänster eller höger sida av skärmen om du använder en dator. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen på vänster eller höger sida för att uppnå samma funktion.

Liknande spel:

Gillade du Prison Rampage? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våractionspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.