Total Recoil

Världen i Total Recoil är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Total Recoil, ett av våra bästa actionspel!

I Total Recoil spelar du som en akrobatisk karaktär med dödliga vapen. Om denna beskrivning låter tilltalande för dig kommer du säkert att njuta av din tid på Hetaspel.se, tid som du tillbringar med att utplåna den till synes oändliga horden av fienderobotar som kommer mot dig. För att skjuta dina vapen måste du hoppa antingen till vänster eller till höger. Den här manövern kan få dig snabbt ur knipa, men kan också försätta dig i stor fara, eftersom fienden är oförutsägbar och du aldrig vet varifrån de kan dyka upp.

Och med olika fiendetyper, alla med olika egenskaper, är det bara genom att vara försiktig som du kan överleva ännu en våg av motståndare. En del av dem är snabba, en del av dem är långsamma, och om du vill ta dig till nästa nivå måste du känna till deras styrkor och svagheter. När du har besegrat en fiende kommer de dessutom att släppa ett mynt som du måste samla in. Detta tillför också lite strategi till Total Recoil, för om du förgör en motståndare nära skärmens kant har du kanske inte tillräckligt med tid och utrymme för att reagera om en annan dödlig fiende plötsligt dyker upp från den riktningen. Som tur är får du i slutet av varje nivå möjlighet att uppgradera din karaktär med de mynt du samlar in, så senare nivåer kan bli lite lättare, särskilt om du lägger till dina färdigheter.

Bli en dödlig akrobat när du spelar Total Recoil på Hetaspel.se och ha kul!

Hur man spelar

Om du använder en dator använder du vänster eller höger pilar för att hoppa och skjuta i den riktningen. Du kan också klicka på vänster eller höger sida av skärmen för att hoppa. Om du använder en mobil enhet trycker du på antingen vänster eller höger sida av skärmen för att hoppa och skjuta i den riktningen.

Liknande spel:

Gillade du Total Recoil? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våractionspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.