The Office Guy

Världen i The Office Guy är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela The Office Guy, ett av våra bästa actionspel!

Vem som helst kan ha en dålig dag på kontoret, men i The Office Guy tas detta till sin spets, eftersom kontoret i det här spelet är en plats full av faror, där du bara med skicklig användning av vapen kan hoppas på att komma undan. När du kämpar dig igenom horder av fiender blir du ständigt påmind om att detta inte är en vanlig dag på jobbet.

Som tur är är karaktären från The Office Guy mycket skicklig, och det finns en ständig ström av vapen som kommer i din väg för att hjälpa dig i ditt äventyr. Och du kommer definitivt att behöva dem alla, för fienderna är verkligen dödliga och några få träffar kan innebära att du måste starta om nivån.

Varje nivå i The Office Guy har ett specifikt mål som du måste nå, och ju mer du avancerar, desto svårare blir spelet och svårare fiender kommer att försöka stoppa dig. Dessa fiender har antingen dödliga vapen, mycket hälsa eller en kombination av båda. Så var beredd på lite intensiv action.

Se vad som väntar i slutet av ditt äventyr från The Office Guy när du spelar på Hetaspel.se och gör dig redo för ett roligt actionspel.

Hur man spelar

Kontrollera din karaktär genom att använda piltangenterna för att flytta till vänster eller höger. Tryck på mellanslagstangenten för att använda dina vapen när en fiende kommer nära för att eliminera dem.

Liknande spel:

Gillade du The Office Guy? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våractionspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.