Soldier Legend

Världen i Soldier Legend är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Soldier Legend, ett av våra bästa actionspel!

Fyll på med ammunition och förbered dig för att se till att invasionen av utomjordingar inte tar över jorden och få dem att ångra sitt beslut att välja vår planet som nästa destination. I Soldier Legend kliver du in i stövlarna på en modig soldat, en legendarisk soldat, som måste kämpa med hjälp av alla färdigheter som står till deras förfogande för att eliminera fiendens hot. Men du är inte ensam, för du har till ditt förfogande vapen. Massor och massor av vapen. Och inte bara det, du har tillgång till luftangrepp, minor och annan exotisk utrustning som är gjord för att förstöra allt som står i din väg.

För att få tillgång till alla sorters vapen med enorm kraft måste du eliminera dina fiender. Detta kommer att få dem att släppa mynt som du kan använda för att köpa vapen och andra verktyg för förstörelse. Och du kommer verkligen att behöva all hjälp du kan få, för utomjordingarna kom förberedda till denna strid också, med alla möjliga olika trupper som har olika krafter och vapen. Så tro inte att du i Soldier Legend bara behöver trycka på avtryckaren och se kulorna flyga, för du måste anpassa dig till de fiender som attackerar dig och prioritera vilka som måste elimineras först. Och en annan anledning till att du måste vara försiktig med hur du skjuter dina kulor är att du regelbundet måste ladda om ditt vapen. Och om det är något du inte vill ha när utomjordingar svärmar till din plats så är det att behöva ladda om ditt vapen.

Gör dig redo att eliminera några utomjordingar när du spelar Soldier Legend på Hetaspel.se och se vilken poäng du kan nå.

Liknande spel:

Gillade du Soldier Legend? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våractionspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.