Straw Hat Samurai

Världen i Straw Hat Samurai är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Straw Hat Samurai, ett av våra bästa actionspel!

Spela som en hederlig och modig samuraj på Hetaspel.se när du väljer Straw Hat Samurai, ett roligt actionspel där snabba reflexer och snabbt tänkande garanterar din överlevnad. Eftersom du är en mästare på klingan styr du samurajen med korta svep med musen, vilket styr din karaktär i den riktningen. Om fiender råkar komma i din väg ska du snabbt eliminera dem från slagfältet.

Senare i ditt äventyr kommer du att hitta en båge, som kommer att bli en oumbärlig del av din arsenal, och det kommer att vara ett verktyg som ytterligare kommer att säkerställa din överlevnad. Du måste bedöma korrekt när du måste använda bågen, och när svärdet skulle vara det bättre verktyget för att besegra dina fiender.

Bli en ostoppbar samuraj när du spelar Straw Hat Samurai och se vart äventyret tar dig.

Liknande spel:

Gillade du Straw Hat Samurai? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våractionspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.