Rio Rex

Världen i Rio Rex är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Rio Rex, ett av våra bästa actionspel!

Dinosaurier kommer alltid att vara häftiga, men har du någonsin funderat på hur häftigt det skulle vara om dinosaurier levde under vår tid? Eller om de kunde kasta ut lågor ur sina munnar? Tänk inte längre och spela Rio Rex, ett roligt spel där du spelar som en T Rex som tillfogar stora mängder skada i alla möjliga olika nivåer.

Men tro inte att du kan orsaka raseri utan att folk kommer att försöka stoppa dig. Du måste hela tiden vara försiktig och undvika inkommande skador. Särskilt i senare nivåer, när motståndet blir allt mer kraftfullt, kommer du att behöva alla färdigheter som du lärt dig för att överleva.

Även om ingenting verkligen kan stå i vägen för dig innebär de obevekliga attackerna som du får under de 12 nivåerna i Rio Rex att du måste läka då och då. För att göra detta måste du äta de människor som står i din väg.

Spela som en grym dinosaurie när du spelar Rio Rex på Hetaspel.se.

Liknande spel:

Gillade du Rio Rex? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våractionspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC