Sharkosaurus Rampage

Världen i Sharkosaurus Rampage är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Sharkosaurus Rampage, ett av våra bästa actionspel!

Om du gillade Rio Rex när du spelade det på Hetaspel.se, om du tycker att hajar är häftiga och om du gillar spel där du får poäng för hur mycket förstörelse du orsakar, kommer du säkert att gilla Sharkosaurus Rampage. Precis som i Rio Rex måste du i Sharkosaurus Rampage ställa till med förödelse, men istället för att styra en massiv T Rex styr du här en enorm haj, som tydligen har modifierats av vetenskapen. Och om du tar hänsyn till det kan du definitivt förstå varför hajen är på rastlöshet.

För att avancera till nästa nivå är allt du behöver göra att eliminera alla människor från nivån. Och du är inte bara en haj, utan du är en haj som är lika hög som en byggnad, så du kan tänka dig att det inte kommer att visa sig vara så svårt att förstöra saker och ting. Genom att använda din enorma storlek och kraft kan du överväldiga dina fiender och bita och svälja dem, och i senare nivåer kan du till och med skjuta dem. Men tro inte att dina fiender bara kommer att sitta och vänta på att bli uppätna. När de inser att du har rymt från deras laboratorium kommer de att anpassa sig och de kommer att beväpna sig med alla sorters vapen för att försöka ta ner dig. Så du måste vara försiktig och använda miljön samt din styrka för att vinna nivån.

Spela som en gigantisk haj när du spelar Sharkosaurus Rampage på Hetaspel.se och slutför alla nivåer.

Hur man spelar

Använd piltangenterna eller WASD-tangenterna för att flytta hajen runt i nivåerna. Sikta med musen och använd vänster musknapp för att bita eller skjuta.

Liknande spel:

Gillade du Sharkosaurus Rampage? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våractionspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.