Battalion Commander 1917

Världen i Battalion Commander 1917 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Battalion Commander 1917, ett av våra bästa actionspel!

Kämpa dig igenom omöjliga odds på brutala virtuella slagfält i första världskriget när du spelar Battalion Commander 1917 på Hetaspel.se. Som du kan förvänta dig av ett spel som utspelar sig på dessa våldsamma slagfält måste du kämpa dig igenom våg efter våg av obevekliga fiender, och den enda vägen till seger är framåt. Lyckligtvis är du inte ensam när du kämpar mot den konstanta vapenbombningen som fläckar skärmen, och du kan ansluta dig till olika soldater som väntar på att få ansluta sig till din sak.

Medan du undviker den oavbrutna salvan av kulor måste du hålla utkik efter dessa allierade, som kommer att visa sig vara till stor hjälp i de kommande striderna. På grund av stridens intensitet skjuter den soldat du kommenderar automatiskt, och allt du behöver göra är att flytta dig bort från de inkommande kulorna och se till att komma tillbaka i riktning mot målet när inga kulor flyger mot dig. Detta kan vara ganska utmanande, men när du dessutom lägger till alla möjliga andra faror som kan stå i vägen för dig, som luftangrepp som dyker upp med jämna mellanrum, så vet du att Battalion Commander 1917 är ett spel som sätter dina reflexer och din förmåga att korrekt förutsäga fiendens rörelser på prov. För att öka utmaningen kan du också utföra olika uppgifter, som att nå ett visst avstånd, samarbeta med ett antal allierade eller döda ett visst antal fiender.

Besegra dina fiender och avancera så långt du kan när du spelar Battalion Commander 1917 på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd den vänstra musknappen och klicka på den plats du vill att dina soldater ska förflytta sig till. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället.

Spela andra spel från Battalion Commander-serien:

  1. Battalion Commander 2

Liknande spel:

Gillade du Battalion Commander 1917? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våractionspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.