Battalion Commander 2

Världen i Battalion Commander 2 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Battalion Commander 2, ett av våra bästa actionspel!

Än en gång ekar plikten på Battalion Commander 2! Avvikande störningar har dykt upp i den norra regionen, och det är dags att svara på kallelsen. Utrusta din arsenal med vapen, raketer och granater och ge dig ut på ett uppdrag för att återta territoriet. Framåt marsch! Dina vapenbröder är fängslade i fiendens territorium, så befria dem och stärk dina led inför detta viktiga uppdrag. Samla guld och erfarenhet för varje uppdrag, uppfyll målen för att skaffa viktiga förbättringar och låsa upp specialförmåner! I denna spännande uppföljare till Battalion Commander får du uppleva intensiv taktisk krigföring som aldrig tidigare skådats i denna serie. Delta i hjärtskärande strider när du leder din trupp mot ett mystiskt hot i norr. Varje beslut du fattar, från vapenval till truppledning, kommer att forma resultatet av ditt uppdrag i Battalion Commander 2.

När du tar dig igenom spelet får du möjlighet att låsa upp och uppgradera ett omfattande utbud av vapen och utrustning. Experimentera med olika laddningar, från tungt artilleri till precisionsvapen, och anpassa din strategi efter de utmaningar du ställs inför. Att investera ditt surt förvärvade guld och XP klokt i förbättringar kommer att vara avgörande för att uppnå seger på slagfältet. Dina medsoldaters öde vilar i dina händer i Battalion Commander 2. Infiltrera modigt fiendens fästen, befria dina kamrater och för dem tillbaka till flocken. Varje räddad soldat tillför unika färdigheter och förmågor till din trupp, vilket förbättrar din stridseffektivitet. Knyt band med ditt team när ni övervinner motgångar tillsammans. Den dynamiska uppdragsdesignen i Battalion Commander 2 håller dig engagerad, och varje slutfört mål tar dig ett steg närmare att lösa mysteriet bakom de nordliga störningarna. Var vaksam och anpassa dig till de föränderliga förhållandena på slagfältet.

Hetaspel.se ger dig uppföljaren till Battalion Commander, där insatserna är högre, utmaningarna mer varierade och belöningarna större. Förbered dig på ett gripande militärt äventyr där ditt ledarskap, din uppfinningsrikedom och ditt mod kommer att avgöra moderlandets öde. Kallet till vapen är starkare än någonsin, svara på det och marschera in i det okända för att säkra segern i Battalion Commander 2.

Hur man spelar

Använd musen för att välja vart du vill att din befälhavare och dina trupper ska förflytta sig. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen för att ange vart du vill flytta.

Spela andra spel från Battalion Commander-serien:

  1. Battalion Commander 1917

Liknande spel:

Gillade du Battalion Commander 2? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våractionspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.