Gorillaz Tiles

Världen i Gorillaz Tiles är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Gorillaz Tiles, ett av våra bästa hjärnspel!

Spela en uppdaterad version av klassikern Gorillaz Tiles och minns ännu en gång den goda tiden som det ursprungliga spelet gav dig. Den här versionen av Gorillaz Tiles har förbättrad grafik som gör att du kommer att bli förälskad i spelet igen.

Reglerna har förblivit desamma och detta innebär att spelet fortfarande är massor av roligt och gör fortfarande spelet till ett utmärkt spel för att koppla av för en stund. Vad du måste göra i Gorillaz Tiles är att noggrant skanna av brädet och hitta de brickor som är av samma typ och som ligger bredvid varandra. När du hittar en sådan grupp är det bara att klicka på en av brickorna så kommer de att tas bort från brädet. När du hittar alla dessa kombinationer går du vidare till nästa nivå.

Spela en klassiker igen på Hetaspel.se och ha mycket roligt!

Liknande spel:

Gillade du Gorillaz Tiles? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.