Gravity Soccer

Världen i Gravity Soccer är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Gravity Soccer, ett av våra bästa fotbollsspel!

Gravity Soccer är en unik kombination av fotboll och pussel och lyckas föra samman dessa två olika typer av spel på ett roligt och kreativt sätt. Med respekt för fotbollsreglerna är målet i Gravity Soccer att placera bollen mellan målstolparna, men i stället för att styra spelarna att använda passningar och skott måste du noggrant välja vilka block du vill förstöra för att styra bollen till dess avsedda destination. Du kommer att bli förvånad över hur mycket spänningen i att se om bollen kommer igenom eller inte fortfarande kvarstår även om reglerna har ändrats.

När du avancerar kommer du snart att se att du måste ta hänsyn till ramper, fjädrar och andra nya element som ökar utmaningen, men också det roliga. Varje nivå har ett antal stjärnor som väntar på att samlas in, och om du lyckas samla in dem alla ökar din slutplacering. Att gå tillbaka och hämta alla stjärnor som du kanske har missat gör också Gravity Soccer till ett spel som du kan spela om några gånger, särskilt eftersom vissa stjärnor är placerade på ganska luriga ställen, och bara den mest uthålliga kan samla dem. Men även om du inte lyckas samla alla stjärnor får du ändå gå vidare och avsluta spelet.

Avsluta alla nivåer och få en hög poäng på Hetaspel.se när du spelar Gravity Soccer.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja de block som du vill ta bort, för att styra fotbollen till målstolpen. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen för att ta bort blocken.

Liknande spel:

Gillade du Gravity Soccer? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfotbollsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.