Rotate Soccer

Världen i Rotate Soccer är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Rotate Soccer, ett av våra bästa fotbollsspel!

Om du inte vet något om fotboll bör du veta att målet med spelet är att få bollen förbi motståndarlagets målvakt. Rotate Soccer tar detta grundkoncept och ändrar det lite, vilket resulterar i en helt ny upplevelse, samtidigt som fotbollsreglerna fortfarande respekteras. I Rotate Soccer måste du fortfarande göra mål, men i stället för att noggrant skjuta bollen måste du rotera miljön och låta tyngdkraften göra resten.

Genom en mängd olika intressanta och roliga nivåer utmanar Rotate Soccer verkligen din problemlösningsförmåga, och du kommer snart att se dig själv lösa några kluriga pussel. När alla slags hinder dyker upp i de senare nivåerna kommer alla dina färdigheter som du har lärt dig fram till dess att behövas för att komma vidare.

Kom och spela på Hetaspel.se en unik fotbollsmatch när du väljer Rotate Soccer.

Liknande spel:

Gillade du Rotate Soccer? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfotbollsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.