Hamburger Stack

Världen i Hamburger Stack är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Hamburger Stack, ett av våra bästa arkadspel!

Lär dig att göra hamburgare och ha roligt samtidigt när du provar Hamburger Stack, ett spel där du måste lista ut hur man gör en utsökt hamburgare. Se varje unik ingrediens, presenterad i vacker stiliserad grafik, och svep försiktigt och välj i vilken riktning ingredienserna ska rulla så att du till slut har en välsmakande hamburgare framför dig. Och när du är klar kan du försöka göra en hamburgare i verkligheten och imponera på alla med din matlagningskunskap.

Varje nivå gör utmaningen lite svårare, med fler ingredienser att blanda och matcha. Mer mat på bordet innebär fler delar som du måste kombinera, men slutresultatet är alltid värt det!

Sätt dina matlagningskunskaper på prov och ha kul på Hetaspel.se!

Liknande spel:

Gillade du Hamburger Stack? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.