Asteroids

Världen i Asteroids är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Asteroids, ett av våra bästa arkadspel!

Spela Asteroids på Hetaspel.se, ett ikoniskt spel som i hög grad har påverkat videospelshistorien, och försök att hitta alla spel som det har lämnat ett avtryck på. Dess roliga spelupplägg och unika idéer har sett till att det har fått sitt arv, och det faktum att det fortfarande spelas idag berättar allt du behöver veta om det.

I Asteroids utspelar sig handlingen i rymden och du måste samtidigt undvika och skjuta på inkommande asteroider. Kontrollen är det som verkligen skiljer spelet från mängden, eftersom du måste ta hänsyn till trögheten i din rörelse, och om du inte är uppmärksam kommer du att helt förlora kontrollen över ditt flygplan. En annan unik idé är att om du passerar skärmens kant dyker du upp på motsatt sida, vilket ger ett lager av strategi, men också en hel del osäkerhet.

Spela ett klassiskt spel på Hetaspel.se och ta en titt på historien.

Liknande spel:

Gillade du Asteroids? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.