Stickman Bridge Constructor

Världen i Stickman Bridge Constructor är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Stickman Bridge Constructor, ett av våra bästa arkadspel!

Sätt dina byggkunskaper och din spatiala medvetenhet på prov på Hetaspel.se när du spelar Stickman Bridge Constructor. Som byggnadsingenjör har din karaktär till uppgift att bygga plattformar mellan byggnaderna. Timing av dina klick är nyckeln i Stickman Bridge Constructor och är det som håller dig vid liv. När du väl har bestämt dig för den optimala längden på plattformen går din karaktär djärvt framåt, och om dina mätningar visar sig vara felaktiga kan du bara hoppas att din karaktär också kan flyga, för ett stort fall väntar på honom.

Avståndet mellan byggnaderna och deras bredd ändras ständigt, så du måste alltid planera noggrant. Öva på din planering och ha kul med Stickman Bridge Constructor!

Liknande spel:

Gillade du Stickman Bridge Constructor? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.