99 Balls

Världen i 99 Balls är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela 99 Balls, ett av våra bästa arkadspel!

Med sitt beroendeframkallande spelande är 99 Balls ett av de spel som definitivt får dig att vilja spela en runda till för att få en bättre poäng. Men bättre poäng är inte allt som räknas, eftersom det strategiska spelet är mycket tillfredsställande, särskilt när du väl behärskar hur du bäst planerar dina banor.

Spelet sätter en unik prägel på det klassiska Breakout, och det är att varje block som du träffar måste träffas ett visst antal gånger för att det ska försvinna. Dessa nummer visas på klossarna. Ett annat unikt element är att du skjuter fler och fler bollar när du går vidare genom scenen. Och ta hänsyn till att du bara kan välja bana och att du inte kan ändra varifrån bollarna kommer att skjutas. De startar alltid från mitten av skärmen.

Med lite Tetris-inspiration inlagd antar 99 Balls ett liknande förlustvillkor, och efter varje gång du kastar bollarna kommer tegelstenarna långsamt mot spelaren, och de nya tegelstenarna kommer alltid att kräva fler träffar för att de ska försvinna.

Kom och spela på Hetaspel.se och få den bästa poängen i 99 Balls!

Liknande spel:

Gillade du 99 Balls? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.