Impostor Zombrush

Världen i Impostor Zombrush är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Impostor Zombrush, ett av våra bästa arkadspel!

Prova ett spel inspirerat av det berömda Among Us på Hetaspel.se när du provar Impostor Zombrush, ett intensivt spel där du måste undvika en inkommande hord av fiender som vill ta dig, samtidigt som du måste navigera i en svår miljö. Så ungefär som det ursprungliga spelet, men det bygger mer på dina reflexer och mindre på dina detektivkunskaper.

Den söta och unika grafiken från Among Us finns även i Impostor Zombrush, så du kommer att känna dig hemma om du gillar det klassiska spelet. Gör dig redo att samla mynt och förbered fingret som du använder för att trycka, för spelet är ganska intensivt.

Förbered dig på att springa för ditt liv och nå målet. Och naturligtvis, gör dig redo att ha roligt!

Liknande spel:

Gillade du Impostor Zombrush? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.