Henry Stickmin Fleeing The Complex

Världen i Henry Stickmin Fleeing The Complex är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Henry Stickmin Fleeing The Complex, ett av våra bästa henry stickmin spel!

I de flesta av spelen från den klassiska Henry Stickmin-serien försöker du antingen stjäla något eller bryta dig in i en byggnad, men i Henry Stickmin Fleeing The Complex måste du fly från en topphemlig anläggning. Och det som verkligen får Henry Stickmin Fleeing The Complex att skilja sig från resten av serien är det faktum att du har möjlighet att styra två karaktärer istället för en, i en mängd unika och udda scenarier. Som du förmodligen har gissat tillför detta en helt ny nivå av komplexitet och möjligheter till de redan okonventionella scenarier som du kan ha stött på i de tidigare bidragen i den här serien.

Eftersom det är helt unikt för det här spelet i serien att styra två karaktärer, ger det naturligtvis ännu mer oförutsägbarhet till de potentiella händelserna som utspelar sig. Om du trodde att du aldrig visste vad du kunde förvänta dig av handlingen i de tidigare bidragen, kan du förbereda dig på ännu fler överraskningar när du provar Henry Stickmin Fleeing The Complex. De två karaktärerna interagerar på roliga och intressanta sätt, och även om du kanske inte lyckas fly de första gångerna du försöker är resan för att ta dig ut alltid rolig, med olika häpnadsväckande alternativ för dig att välja mellan. Och för varje beslut du fattar måste du tänka på hur det kan påverka båda karaktärerna.

När du försöker fly kommer du att pröva massor av olika alternativ, som alla för med sig sina egna händelser och tar dig på en väg som du verkligen inte kan föreställa dig utgången av. I stil med det tidigare spelet i serien spelar Henry Stickmin Fleeing The Complex som en slags interaktiv film, och på vissa ställen får du välja i vilken riktning du vill att handlingen ska gå. Du kan försöka angripa vakter, smyga förbi bakom dem, använda ditt förstånd eller våld och allt däremellan.

Försök att fly från anläggningen när du spelar Henry Stickmin Fleeing The Complex på Hetaspel.se och ha kul!

Hur man spelar

För att interagera och välja alternativ måste du använda vänster musknapp. Om du spelar på en mobil enhet trycker du på skärmen över det alternativ du vill prova.

Spela andra spel från Henry Stickmin-serien:

  1. Henry Stickmin Infiltrating The Airship
  2. Henry Stickmin Stealing The Diamond
  3. Henry Stickmin Breaking The Bank
  4. Henry Stickmin Escaping The Prison

Liknande spel:

Gillade du Henry Stickmin Fleeing The Complex? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhenry stickmin spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC