Henry Stickmin Breaking The Bank

Världen i Henry Stickmin Breaking The Bank är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Henry Stickmin Breaking The Bank, ett av våra bästa henry stickmin spel!

Följ med Henry Stickmin, den populära karaktären som alltid är redo för djärva upplevelser, i ännu ett spännande äventyr i en intressant värld, full av överraskningar i varje hörn och med ögonblick som får dig att skratta högt, i Henry Stickmin Breaking The Bank, spelet som startade denna älskade klassiska serie. Detta charmiga universum är fullt av personlighet och du får alltid gissa vad som kan tänkas komma härnäst, medan du och Henry Stickmin försöker nå ett visst mål.

I Henry Stickmin Breaking The Bank är ditt uppdrag att infiltrera en tungt bevakad bank och komma åt de skatter som finns där inne. I det här spelet betyder skatter oftast pengar, men vem vet vad mer du kan hitta i valven i den här avskilda banken, som ligger i ett öde område, långt ifrån alla som skulle kunna tänka sig att infiltrera och ta ut de enorma mängderna pengar. Om du är bekant med spelen från denna serie vet du förmodligen hur man spelar Henry Stickmin Breaking The Bank. Eftersom Henry Stickmin Breaking The Bank är det första spelet i serien, fastställde det mallen för hur resten av spelen skulle spelas. Se det som en interaktiv film där du styr huvudpersonen och vid varje förgrenad väg måste du bestämma dig för vart du ska gå härnäst. Men förutom att välja en viss riktning för berättelsen kan det också finnas tillfällen då du snabbt måste reagera på vissa händelser i världen, så var redo att klicka på skärmen eller trycka på en viss tangent.

Ett av de viktigaste kännetecknen för Henry Stickmin-serierna är just hur roliga de kan vara, och hur du alltid lämnas i gissning om vad som kan tänkas hända härnäst. Den kreativitet som läggs in i varje möjligt scenario är något som får dig att återkomma och får dig att vilja prova alla möjliga alternativ, bara för att se vad som händer sedan. Och även om vissa scenarier kan verka som en säker väg till ett bra slut, hittar Henry Stickmin Breaking The Bank ett sätt att överraska dig. Spelet har flera sätt att nå ditt mål, och det är alltid en kombination av olika handlingar. Experiment är nyckeln till seger i det här äventyret.

Börja din resa i denna klassiska serie på Hetaspel.se när du spelar Henry Stickmin Breaking The Bank.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja vilket scenario du vill välja. Om du spelar från en mobil enhet använder du fingret för att trycka på det önskade alternativet.

Spela andra spel från Henry Stickmin-serien:

  1. Henry Stickmin Fleeing The Complex
  2. Henry Stickmin Infiltrating The Airship
  3. Henry Stickmin Stealing The Diamond
  4. Henry Stickmin Escaping The Prison

Liknande spel:

Gillade du Henry Stickmin Breaking The Bank? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhenry stickmin spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC