Hexa

Världen i Hexa är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Hexa, ett av våra bästa hjärnspel!

Hexa är den senaste delen i den älskade pusselspelsserien Hexa Fever. I detta mycket strategiska spel är ditt uppdrag att strategiskt fylla linjerna i en hexagon med block och i slutändan rensa hela linjer för att tjäna värdefulla ädelstenar. Fördjupa dig i de spännande utmaningarna och det roliga spelet i detta pusseläventyr. Förbered dig på att sätta din förmåga att lösa pussel på prov när du tar dig an den sexkantiga spelplanen på Hetaspel.se. Ditt mål är att strategiskt placera block för att slutföra linjer inom hexagonen och rensa dem för att tjäna värdefulla ädelstenar. För varje nivå ökar spelets komplexitet och intensitet, vilket ger en engagerande och givande upplevelse som får dig att komma tillbaka för mer.

Hexa erbjuder en uppfriskande tolkning av den klassiska pusselgenren, med en unik hexagonal spelplan som lägger till ett nytt lager av komplexitet i spelet. När du dyker ner i detta äventyr kommer du att bli fängslad av den livfulla grafiken och de roliga utmaningar som väntar. Kan du erövra hexagonen och få dina välförtjänta ädelstenar i detta spännande pusselspel? Men om du fastnar kan du också använda några av de användbara powerups för att hjälpa dig att rensa brädet. Och var inte rädd för att använda dem, för ibland är det enda sättet att komma vidare att be om hjälp.

Detta pusseläventyr ger Hexa Fever-serien ett extra lager av kul och spänning. Oavsett om du är en erfaren pusselentusiast eller ny i genren lovar Hexa en trevlig och givande spelupplevelse som kommer att utmana ditt strategiska tänkande och hålla dig underhållen i timmar i sträck. Är du redo att anta den hexagonala utmaningen och bemästra konsten att samla ädelstenar i Hexa på Hetaspel.se?

Så här spelar du

Använd vänster musknapp för att välja block och släpp det med nedtryckt knapp på en giltig plats på spelplanen. Om du spelar från en mobil enhet, tryck på dessa istället.

Liknande spel:

Gillade du Hexa? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.