Hoop Royale

Världen i Hoop Royale är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Hoop Royale, ett av våra bästa två spelare spel!

Om du vill prova ett unikt spel med flera spelare är Hoop Royale något för dig! Vid första anblicken kanske du tror att du snabbt och enkelt kommer att bli en mästare i det här spelet, men ju mer du spelar desto mer inser du att det inte är någon lätt uppgift att böja gravitationen till din vilja.

Och när du kastar in en annan spelare börjar det roliga verkligen ta fart! Försök att gå genom ringen med din hoepel, samtidigt som du hindrar den andra spelaren från att nå samma mål. När du lägger till lite tävling i mixen kommer du att se att du kommer att fortsätta att återvända till det här spelet.

Bli bäst i Hoop Royale och njut av din tid på Hetaspel.se!

Liknande spel:

Gillade du Hoop Royale? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårtvå spelare spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.